Boel løftede taget

20131117-085509.jpgHanne Boel løftede bogstaveligt talt taget af det nuværende X- Hus da hun lørdag gav en forrygende intim-koncert i huset.

Alt hvad X-Huset i Vester Hæsinge kan rumme, 200 fra nær og fjern, fik en forrygende koncertoplevelse med Hanne Boel, hendes fire mands band og ikke mindst hendes uforlignelige stemme og rytme.
Gennem to sæt mindede Boel os om, at nok er det længe siden hun indledte sin musikalske karriere, men ikke længere siden end, at hun har mere af nok at byde på – og noget på hjerte. Skønt at høre og være en del af.
At hun så også var vild med os og en lille smule imponeret af vores planer for Det Nye X-Hus, gjorde ikke aften ringere. Tak Hanne, og tak fordi vi blev mindet om de gamle LP-er, der nu findes frem fra flyttekasserne og op på pladespilleren igen.
Til Hanne og alle der kom, og dem der gik forgæves – på gensyn i Det Nye X-Hus.
– og taget? Ja, heldigvis skal X-Huset snart til at bygge om.

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på