Flyt ud til os…

gourmet 3


Her plads til alle – og vi mener det. Mangfoldigheden er stor her syd for Odense, Nord for havet, i Bakkelandet. Uanset om du vælger at bo i en af de mindre landsbyer, Ny eller Gl. Stenderup, Sandholts Lyndelse eller i hovedbyen Vester Hæsinge, så er der plads – såvel mentalt som fysisk.

Vi er godt 1.200 indbyggere og har selvfølgelig også plads til dig. De fire byer udgør tilsammen det vi kalder lokalområdet, hvor vi gennem årtier har haft tradition for et stærkt fællesskab. Et fællesskab der bl.a. betyder fælles madklub, kulturelle arrangementer, koncerter og meget mere. Men også et fællesskab, der betyder, at der som regel ikke er langt fra tanke til handling. De gode idéer får hurtigt luft under vingerne og området er i stadig udvikling. Som dengang vi byggede X-Huset, eller lokalområdet gik sammen og byggede sin egen benzin-tank på andelsbeviser, eller landets første gårdbørnehave.

Vi byder dig velkommen
Om du har lyst til at bruge de forskellige tilbud, er helt op til dig, men alle er velkomne. Som tilflytter vil du også opleve at blive budt velkommen af vores velkomstgruppe, der giver information om området og de forskellige muligheder vi har.

Hav & Bakker
For mange er vores flotte natur et stort plus ved at bo i området. Vi lever ved foden af Svanninge Bakker, med levende syren-hegn, skov, marker og flere søer. Uanset om du er til vandre- eller cykelture, fx på mountainbike, er der mange spændende ruter. Sejl- og rosport dyrkes af mange af os i Faaborg og golfbanen i Svanninge er også et trækplaster for mange.

Faaborg, øhavet og lækre sandstrande når du på et kvarter og Odense når du nemt i egen bil eller med bus.

Sandholts Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup og Vester Hæsinge. Fire flotte landsbyer på Sydfyn. Der er mange, der gerne vil have dig som ny indbyggere. Vi har noget at tilbyde de fleste. En del af det kan du læse om her på siden, men kom forbi og besøg os.
Og har du et spørgsmål eller to, så kontakt vores Velkomstgruppe i dag.

Venlige hilsner
fra alle os andre i
Sandholts Lyndelse, Ny og Gl. Stenderup og Vester Hæsinge