Det Nye X-Hus er videre…

Lokale og Anlægsfonden har nu offentligjort, at “Det Nye X-Hus” er blandt de tre projekter, som nu er med i slutrunden om puljen på 10. mio. kr. til omdannelse af nedlagte skoler.

Vi er bare glade nu (og en lille smule stolte)!

Det nye X-Huse med HB-badge

 

Vil du vide mere, så klik på overskriften… eller tjek din postkasse de kommende dage (hvis du bor i Vester Hæsinge og omegn)

X-Huset er nu med i den endelige runde om at omdanne den gamle skole i Vester Hæsinge til Det Nye 
 X-Hus.
LOA vil i de kommende uger drøfte med X-Huset og vores arkitekter, hvordan Det Nye X-Hus konkret realiseres som fremtidens borgerhus for V. Hæsinge, Gl. og Ny Stenderup og Sh. Lyndelse.
Herefter skal LOA endelig godkende projektet i januar måned.

Faaborg-Midtfyn Kommune arbejder desuden med at indrette “MDVuns-huset” i skolens klassefløj – med tilbud og aktiviteter for unge og familier, som skal støttes.

Vores nye X-Hus vil skabe masser af liv og aktivitet i lokalområdet. V.Hæsinge-området viser endnu en gang, at vi kigger fremad og skaber et levende lokalsamfund.

Kom og vær med når vi holder borgermøde d. 3. december 2013 kl. 19.00 i X-Huset, hvor vi fortæller alt om køreplanen mod Det Nye X-Hus.

Vi får vi brug for alle borgere i området, fra Horseballevej, Stenderup, Lyndelse og Hæsinge – kort sagt, også dig! Du kan støtte med lidt arbejde og økonomi – og godt humør og sjovt fællesskab!

Venlig hilsen X-Husets ledelse

Frode Nielsen, Jørgen Brink, Hanne Knudsen, Per Bertelsen, Britt Rasmussen, 
 Jørn Bertelsen, Bjarne Brøndgaard og Laurits Knudsen.

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på