Sogneudflugt

Tranekær

Sogneudflugt til Tranekær Slot onsdag den 16. august Kl. 12.00 afgang med bus fra X-Huset i Vester Hæsinge, Birkevej 15. Forventet hjemkomst i V. Hæsinge kl. 17.45.
Deltagerantal max. 30 personer. Pris kr. 200,00 pr. pers. inkl. bus, besøg i Medicinhaverne, kaffe/kage på Restaurant Generalen og guidet omvisning på Tranekær Slot.
Betaling ved tilmeldingen senest den 8. august på Mobile Pay til kasserer Eva Andresen tlf. 20660200 mærket: Udflugt.
Vester Hæsinge og Sandholts Lyndelses Menighedsråd inviterer til den årlige sogneudflugt, som i år går til det smukke Langeland.
Første besøg er Medicinhaverne ved Tranekær Slot,  Derefter går vi til Restaurant Generalen v/Tranekær Slot, hvor der serveres kaffe/te og kage! Kl. 15.15-16.30 bliver vi mødt af Tranekær Slots guide, Ole Johnsen, som i mange år har formidlet den spændende historie om slottet, og som tager os med på en rundvisning i slottets smukke sale!
Hjemkørsel kl. 16.45! Alle er velkommen til at deltage i turen!

Menighedsrådet

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på