Søges – ny redaktør til 3. halvleg

Stillingsannonce

Som allerede annonceret i maj-udgaven af 3. halvleg, så søger Vester Hæsinge-egnens Udviklingsråd en ny redaktør til bladet.

Efter 7 år på posten ønsker bladets nuværende redaktør – Jørgen Brink – at give stafetten videre.

Så går du med en lille redaktør i maven, eller kan bare godt lide at arbejde med layout og grafik, så har du nu chancen.

Ud over selvfølgelig den grafiske opsætning af bladet, så har redaktøren kontakt til alle bidragsydere til bladet, til trykkeriet og bladets annoncører.

Vi kan tilbyde en ulønnnet stilling, hvor du 4 gange om året kan få lov til at udfolde din kreativitet, og ikke mindst være med til at gøre en forskel.

Vi er både i og uden for lokalområdet kendte for at være gode til at kommunikere både via vesterhaesinge.dk, og de løbende email-nyhedsbreve der udsendes herfra, hertil kommer Vester Hæsinge-egnens facebook-side, og ikke mindst 3. halvleg som husstandsomdeles til alle i lokalområdet.

Som sagt ingen løn, men udviklingsrådet stiller en iMac til rådighed med relevante programmer, som du kan bruge til opsætning af bladet.

Den nuværende redaktør står selvfølgelig til rådighed både med oplæring og vidensdeling.

Er det noget for dig, eller vil du høre mere, så kontakt

Jørgen Brink

jorgen@lindberg-brink.dk
Tlf. 40 40 41 30

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på