SÆSONOPSTART AF KOR 25. AUGUST

Præstegården

Opstart af efterårssæson for koret i Vester Hæsinge og Sandholts. Lyndelse kirker er torsdag 25. august kl. 19.30. Øveaftener foregår i Præstegårdens konfirmandstue, Birkevej 16, 5672 Broby

På 2 sæsoner er det lykkedes at skabe et meget velfungerende kor, der gerne synger 3-stemmigt – med et varieret repertoire – men også ynder almindelig fællessang fra bl.a. højskolesangbogen.

Vi er i dag kun 12 medlemmer, og vil gerne være mange flere. Så har du mod på korsang, kom og oplev, om det er noget for dig. Kontakt evt. Gitte Klein på tlf: 28142485.

Det er Lisa Balle, korleder og organist i Allested-Vejle kirker, der svinger taktstokken. Med 7 års erfaring i korledelse, et sprudlende humør og dybt engagement i korets udvikling, vil Lisa bibringe os spændende koroplevelser i efteråret.
Menighedsrådet

 

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på