NY KUNST I X-HUSET – Karsten Auerbach

I november måned vil man i X-Husets store sal kunne se en udstilling af malerier af kunstneren og illustratoren Karsten Auerbach.

Karsten Auerbach har boet i Faaborg og været fuldtids billedkunstner i ca. 20 år. Han udstiller, udsmykker, underviser i kunst, illustrerer bøger og modtager bestillinger – ligesom mange kunstnere.

Men han har også lang erfaring i at optræde med at stand-up male under møder og konferencer – ikke for underholdningen skyld, men for at stimulere samtalerne ved at sætte billeder på det, som er vigtigt for deltagerne.

Karsten Auerbach har løst opgaver for 2-300 virksomheder, institutioner og organisationer – fra fabrikkernes betongulve til de tæppebelagte kontorer hos Etisk Råd og Domstolsstyrelsen; Fra børnehaver til hospicer – og er blevet prisbelønnet af både Erhvervsstyrelsen og Tuborgfondet for disse utraditionelle samarbejder uden for det kulturelle reservat.

Karsten Auerbachs udstilling var omtalt i august nummeret af 3. Halvleg i Velkomstgruppens artikel om videreudvikling af integrationen i lokalområderne i Faaborg-Midtfyn Kommune og arrangementet med fællesspisning og workshop torsdag den 21. november i X-Huset.

Se mere på: www.auerbach-art.dk

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på