Lægmands gudstjeneste i Sh. Lyndelse Kirke

Lægmandsgudstjeneste

Torsdag den 28. februar kl. 19.30

Marijanne N. Hansen prædiker i Sandholts Lyndelse Kirke

Vi fortsætter efterårets række af aftengudstjenester, hvor lokale folk holder prædikenen med udgangspunkt i en selvvalgt bibeltekst. Gudstjenesterne har vi valgt at lægge på torsdage, så man evt. kan spise i X-Husets madklub først. Menighedsrådet serverer et glas vin i våbenhuset efter gudstjenesten!

Fastelavnsgudstjeneste

Søndag den 3. marts kl. 10.00 Vester Hæsinge Kirke Velkommen til en festlig gudstjeneste, hvor både børn og voksne meget gerne må komme udklædte som smukke prinsesser, farlige pirater, uhyggelige varulve eller ..? Broby Børnekor ved Anette Lynghøj medvirker, koret består af skoleelever fra Brobyskolerne afd. Pontoppidan og Allested-Vejle. Efter gudstjenesten er der tøndeslagning i X-Huset i Vester Hæsinge, hvor årets kattedronning og kattekonge bliver kåret.

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på