HAVEFESTIVAL 2019

ÅBEN HAVE I LANDSKABSHAVEN ELLEBJERG

Haveselskabet afholder havefestival i weekenden den 24. og 25. august. I den weekend vil en lang række private haver åbne havelågen for besøgende. Den eneste have i nærheden af Faaborg og bjergene der holder åbent, er landskabshaven i Ny Stenderup ”Ellebjerg”.

Landskabshaven i Ny Stenderup

Haven er kendt fra syrendagene, hvor haven de sidste par år har været åben for gæster i maj måned. I år har ejerne Henrik og Bjarne besluttet at åbne haven for gæster i forbindelse med haveselskabets havefestival.

”Vi syntes også, at der skal være en have her på Sydfyn og på kanten af Svanninge Bakker, der åbner havelågen for gæster. Vi har nu prøvet at åbne vores private have nogle gange, og det har været en rigtig god oplevelse”, fortæller Bjarne, som glæder sig til at vise haven frem for interesserede og fortælle om havens tilblivelse.

I den store have er der mulighed for at gå en tur, sætte sig på en bænk og nyde naturen eller benytte den lille butik og caféen. I Cafeen kan gæsterne nyde en kop kaffe og kage, men der er også mulighed for at tage et glas lokal vin, en ø-bryg eller et glas bobler med syren!

Haven er åbent i weekenden den 24. og 25. august mellem kl. 10.00 og 16.00. Entre 20 kr.

Adressen er Horseballevej 11, Ny Stenderup.

Læs mere på https://haveselskabet.dk/aaben-have/kuperet-landskabshave

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på