Godt nytår

hilsenAlle borgere i lokalområdet Ny og Gl. Stenderup, Sandholts Lyndelse og Vester Hæsinge ønskes et godt Nytår.

X-Husledelsen vil gerne sige tak for den opbakning, der har været til aktiviteter. Dette engagement i det lokale gør vores område til noget specielt – et rart sted at bo.

I 2015 har lokalområdet sprudlet med koncerter, kunst, nye aktiviteter – Ungdommens Røde Kors, X-Husflid, mountainbikeklub, meditation, Hjertestarter i Ny Stenderup, shelters på sportspladsen,  og masser af aktiviteter i de gamle foreninger samt kirkeindvielse og 300 års jubilæum på Præstegården, dertil kommer traditioner som fastelavn, grundlovsdag med gourmetrally, Sankt Hans og Tour de Vester Hæsinge.

Spaden skal endelig i jorden – 2016 bliver et spændende år, hvor X-Huset går i gang med den store ombygning, så borgerne kan få mere glæde af den gamle skoles bygninger. Målet er at få skabt landsbyens dagligstue – et sted hvor man mødes på tværs af alder, køn og interesser med det mål i hyggelige rammer at deltage i og/eller skabe aktiviteter. Stedet bæres af det fælles engagement.

I de kommende måneder vil ledelsen tage kontakt til foreninger og borgere for at høre, hvordan vi får skabt nogle gode rammer, som kan tilpasses de behov, der måtte være. Meld gerne selv ind med ideer og forslag.

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på