Generalforsamling: Etablering af VHE Invest ApS

26okt20:0021:30Generalforsamling: Etablering af VHE Invest ApS

Om denne begivenhed

Der indkaldes til stiftelse af et nyt anpartsselskab, der har til formål at sikre, at der fortsat findes indkøbsmuligheder i vores lokalområde.

Anpartsselskabet får i den forbindelse til opgave at sikre en løsning vedr. den nuværende tank i Vester Hæsinge, således der fortsat sælges brændstof herfra. Anpartsselskabet får desuden til opgave om muligt at erhverve Brugs-bygningen med henblik på at sikre en for borgerne relevant anvendelse af denne.
På mødet vil der blive informeret nærmere om selskabets formål, ligesom der vælges en bestyrelse.

Mødet består af to dele:

DEL 1 er en informationsdel, hvor der bliver informeret nærmere om selskabets formål og der er mulighed for at stille spørgsmål.

DEL 2 er selve den stiftende generalforsamling for alle borgere, organisationer og virksomheder, der ønsker at støtte op om etablering af anpartsselskabet og dets formål. Konkret sker det ved, at der inden denne del skal indbetales et anpartsbeløb på min. 2.000 kr. pr. anpart.
Anpartsbeløb kan indbetales på bankkonto frem til den onsdag den 25. oktober eller på mødets første del eller i pausen inden den stiftende generalforsamling med MobilePay.

Beløb kan indbetales nu på: Reg nr. 0828. Kontonr. 0002259427 eller på mødet via MobilePay (nummer oplyses på aftenen).

Øvrig information
I forbindelse med situationen og den senere konkurs for Lokal Brugsen i Vester Hæsinge er der i de seneste måneder indskudt mere end 150.000 kr. til et kommende anpartsselskab. Disse anparter vil indgå idet nye anpartsselskab.

Såfremt allerede indskudte beløb ikke ønskes indskudt i det kommende selskab, har de pågældende en fortrydelsesfrist indtil selve den stiftende generalforsamling starter den 26. oktober – dvs 2. del af mødet.

Vi håber at så mange som muligt vil støtte op om etablering af det nye anpartsselskab, herunder såvel private borgere, som organisationer og virksomheder – og ikke kun i Vester Hæsinge, men forhåbentlig også i Ny og Gl. Stenderup samt Sandholts Lyndelse. Vi tror på at etablering af anpartsselskabet og de muligheder det giver, vil være af stor værdi for hele vores lokalområde.

Hvis der er spørgsmål inden den stiftende generalforsamling kan nedenstående initiativtagere kontaktes på mail.

Venlig hilsen

Jørn Bertelsen – Vester Hæsinge, jb@vhm.as

Jørgen Brink – Gl. Stenderup, jorgen@lindberg-brink.dk

Ole Worregård – Sandholts Lyndelse, ole@worregaard.dk

 

Mere

Tidspunkt

26. oktober 2017 20:00 - 21:30(GMT+00:00)

Del denne begivenhed

Kørselsvejledning

Sponsor af hjemmesiden

VH Slagter

Kalender

Denne måned
Vores Vejr
18.3
°C
18.3
°C
8.8
°C
94
%
11
km/h
33
km/h
max
0.0
mm/h
0.0
mm
today