Du er inviteret til middag på torsdag

DSC_4052

Nem mad? Så smutter I bare i Madklubben. Sæsonen starter for dette års Madklub, og alle, børn, unge samt voksne er selvfølgelig velkomne. Og vi giver et glas GRATIS vin eller en øl til alle, der ikke har været i Madklubben før!

Til dig der har været i Madklub før:
Inviter naboen, en ven, kommende kæreste eller en helt anden med, som ikke har været i Madklub før. De skal da prøve det! Og Madklubben skænker et glas vin eller øl op til alle, der ikke tidligere har været i Madklubben!
Vi ved, at mange gerne vil prøve Madklubben, men måske også tøver lidt fordi de er nye i Lokalområdet og ikke kender så mange. Så inviter dem gerne!

Til dig der IKKE har været i Madklub før:
Kom ned i Madklubben i X-Huset, kl. 18.15. Madklubben skænker et glas vin eller øl op til dig, der ikke tidligere har været i Madklubben! Vi vil så gerne lære dig/jer at kende, og det er faktisk rigtig hyggeligt.
Her er plads til alle, også børnene, der har andre at lege og snakke med.

Tilbuddet om et glas GRATIS vin/øl til alle nye, gælder denne torsdag og resten af året – ET GODT INTROTILBUD.

P.S: Vi skal hilse fra kokken og fortælle, at menuen denne torsdag er: Hamburgerryg.

Billetten køber du, når du alligevel er i Brugsen eller her: www.vesterhaesinge.dk/bestil-madbillet/

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på