Det Nye X-Hus

banner1X-Huset er et moderne medborgerhus i Vester Hæsinge. Vi arbejder i øjeblikket med et spændende projekt det sammen med lokalområdets borgere, erhvervsliv og foreninger samt Faaborg-Midtfyn Kommune, arkitekter og andre skal udvikle huset til et dynamisk Kultur-, Natur- og Sundhedshus med aktiviteter før børn, unge og ældre lokalt og på Sydfyn.

Det kan du læse mere om her på siden, nu og i den kommende tid. Og kommer du ikke forbi hver dag, så tilmeld dig vores nyhedsbrev på forsiden (nederst), så holder vi dig ajour, når det sker!

Projektet med at omdanne X-Huset og Vester Hæsinge tidligere skole, er nu gået videre i forløbet hos Lokale og Anlægsfonden (LOA). Vi skal nu sammen med en arkitekt skal udarbejde et idekoncept for, hvordan vi vil omdanne bygningerne til et levende kulturhus, medborgerhus og natur- og sundhedshus. Dette sker i et tæt samspil med Faaborg-Midtfyn Kommunes planer om at indrette den anden del af skolen til det såkaldte “MDvuns-hus”.

Foreninger, borgere kan hente “skrivemaske” med gode idéer til “Det Nye X-Hus” her…
(udfyldes og sendes til jorgen@lindberg-brink.dk inden den 15. august 2013)

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på