OPDATERING: Den nye minister for landdistrikter, Morten Dahlin, fortsætter borgermøderne rundt i landet. Borgermødet i X-Huset bliver derfor afholdt som planlagt. 

Morten Dahlin besøger Bakkelandet den 27. november 2023 (19.00-20.00), hvor han har inviteret os alle til Borgermøde i X-Huset i Vester Hæsinge. Dørene åbner kl. 18.30, hvorefter borgermødet varer fra kl. 19.00-20.00. Herefter vil der være mulighed for en uformel dialog med ministeren i en halv times tid. Der vil være en let forplejning i form af kaffe, kage og vand

Morten Dahlin står i spidsen for et nyt landdistriktsudspil, der har fokus på, at det er attraktivt at leve, bo og arbejde i hele landet. I den forbindelse vil han gerne have en nærmere dialog om vores tanker og idéer om fremtidens landdistrikter.

Besøget i Vester Hæsinge er det eneste på Fyn i ministerens tur rundt i landet, der dække otte landsbyer fordelt over hele landet.

Lidt mere om mødet…
På mødet vil ministeren præsentere hans tanker om det kommende landdistriktspolitiske udspil, men allervigtigst er det, at de lokale stemmer får mulighed for at komme med indspark til det kommende arbejde med det landdistriktspolitiske udspil.

Borgermødet er din mulighed for at blive hørt. Her kan du sætte ord på de udfordringer som landdistrikterne står overfor samt dele de mange muligheder og styrker som lokalsamfundene også byder på.

Arrangementet er gratis at deltage i, du skal blot tilmelde dig her