Vores egn har mange gode initiativer i gang, som gør, at vi året rundt kan tage aktiv del i fællesskabet og aktiviteterne. Vi vil med baggrund i 2 borgermøder (familiebrunch den 6. oktober og borgermødet den 31. oktober) og kommunens landsbyanalyser gøre forsøget og udarbejde en udviklingsplan for området.

Dette gør vi for at bevidstgøre alle om det, vi har, og det vi arbejder hen imod og samtidig synliggøre det for os selv og alle andre omkring os.

Planen vil beskrive de aktiver, som vi har samt de projekter, som er i gang, og som er i støbeskeen og med nogle fokuspunkter udstikke en retning for den samlede plan.

Udviklingsrådet har et naturligt ønske om at lægge sig op af Faaborg-Midtfyn Kommunes udviklingsstrategi, som blandt andet omhandler aktiv bosætning. Det lykkes lige nu rigtigt godt for os her i området. Derfor er det også vigtigt, at vi skaber retning og indhold for den fremtid, som vi sammen skal forme lokalt.

Vi glæder os til at se en masse aktive borgere. Vi glæder os til at høre om, hvilke tanker I gør jer om områdets fremtid. Kort sagt – velkommen til en dialog om vores fælles fremtid.

Du er også velkommen til at springe maden over og møde op 19.30 i den store sal.

Hans Christian H. Balle,
formand for Vester Hæsingeegnens Udviklingsråd