3. gang er lykkens gang …

… efter 2 tidligere forsøg – som mislykkedes på grund af Corona – afholdes Højskoledagen om H.C. Andersen nu 18. sept. i X-huset i V. Hæsinge.
Programmet er det samme som tidligere med spændende foredrag, sang og papirklip fra nær og fjern. ”Alt kommer til at handle om H. C. Andersen i et otte timers program fra 9-17 for kun 150 kr. inkl. frokost, og kaffe/kage”, fortæller Eva Ladefoged. Historikeren Jens Jørgensen fortæller om en teori om H. C. Andersens herkomst, professor. dr.phil. Johan de Mylius fortæller om H. C. Andersens forfatterskab, hvorfor blev netop eventyr og historier hans varemærke m.m., prisbelønnede Sonia Brandes fortæller om og viser papirklip, og der er fællessang af kendte og mindre kendte H. C. Andersen-sange. Professor Ana Maria Langkilde fortæller om H.C. Andersen Instituttets virke i Sh. Lyndelse og Rio de Janeiro og kommunikationsdirektør på instituttet, Niels Jørgen Langkilde, analyserer eventyret “Skyggen”, så man får en fornemmelse af, hvor mange forskellige måder, man kan læse et flertydigt eventyr på. Vil du være godt forberedt, er ”Skyggen” tilgængelig på nettet: H.C. Andersen – Skyggen (1847) Lydbog.
Du kan læse hele det spændende program her: Højskoledag om H.C. Andersen her: Kirkeblad august -november 2021
Tilmelding senest 10. sept. på Højskoledag om H.C. Andersen:  Billetten.dk – H. C. Andersen – Højskoledag
Menighedsrådet.

 

 

 

 

 

 

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på