VH PIZZA – ÅBNINGSWEEKEND

Tusind tak for en fantastisk weekend

Hvor er vi i VH Invest stolte over den fantastiske opbakning, der har været både i pizzeriaet og på Go´on tanken.

Det har været et stort arbejde at forvandle den gamle Brugs til pizzeria, da langt det meste arbejde har været baseret på frivilligt arbejde om aftenen og i weekender.

Resultatet er både vi og Haris yderst tilfredse med.

Dette ville naturligvis ikke kunne lade sig gøre uden den store tillid fra vores anpartshavere samt det kæmpe arbejde fra alle de frivillige hjælpere. Lige fra tømning af den gamle Brugs til det sidste penselstrøg i det nye flotte pizzeria.

Endnu en gang stor tak til alle.

Fredag var der fuld gang på tanken med besøg af eventbilen fra Go´on. Her var der et rekordsalg af brændstof på 8.769 liter.

Weekenden i pizzeriaet gik også over al forventning. Haris oplyser, at antallet af solgte pizzaer fra fredag til søndag lå på 700. Han beklager den lange ventetid og at hans standard til tider ikke var helt som han ønskede. Vi håber på fortsat god opbakning.

Vedrørende de øvrige lokaler er vi i bestyrelsen blevet enige om, at vi vil runde ombygningen af det nye pizzeria helt af, inden vi tager hul på næste etape.

På bestyrelsen vegne
De bedste hilsner
Peter Weber Hansen

Hvis tanken eller maverne er tomme

så kom til Vester Hæsinge 

inden dagen er omme

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på