vesterhaesinge.dk ønsker alle en God Jul

8187668

Redaktionen på vesterhaesinge.dk ønsker alle læsere og annoncører en rigtig God Jul og et Godt Nytår.

2013 har på mange områder været et begivenhedsrigt år for vores lokalområde. Et blik på kalenderen og de mange nyheder, der er sendt ud herfra taler sit eget sprog.  X-huset, forsamlingshusene i Sandholts Lyndelse og Vester Hæsinge, Multihuset, Lokalhistorisk, Børnehaven, Brugsen, idrætsforeningen og mange flere har bidraget til aktiviteter, kultur, sjove, gode og spændende tilbud for os alle. Skønt, skønt, og så vidner det jo om alle de mange der trækker et stort læs med at få det hele til at fungerer – skal vi ikke sige TAK til dem her på en af årets sidste dage. Det er hermed gjort, og selvfølgelig tak til alle andre der bakker op ved at deltage.

Et særligt område har – naturligt nok – fyldt rigtig meget: Omdannelsen af den tidligere skole til det det nu kaldes “Det Nye X-hus”. Ærligtalt var vi nok mange der tænkte, går det mon nu, at bygge en gammel skole om for 7 mio kr. Men jo andre – med penge på lomme – troede så meget på vores sprudlende idéer og tanker, at de nu er gået med og indstillet på at støtte med over halvdelen af beløbet. Arbejdsgruppen bagved har i sidste uge holdt det afsluttende møde med Lokale- og Anlægsfonden, der havde nogle mindre ændringsforslag. De er nu indarbejdet, og vi kan alle holde juleferie med en god fornemmelse og vente på det endelige tilsagn til februar.

Til sidst to små bønner til dig der nåede så langt i denne tekst: Det Nye X-hus har brug for al den opbakning vi kan bruge. Har du ikke meldt dig til en af de mange arbejdsgrupper, så gør det gerne nu. Send en mail til xhus@u867479783-vesterhaesinge-dk.hostingerapp.com og fortæl os blot, at du giver et par timer. Ingen tid? Ikke noget problem; bliv medlem af “X-Husets venner” og støt det videre arbejde med et stort eller mindre beløb. Læs mere her…

Og så den sidste bøn: Flere hundrede læser dette nyhedsbrev, men vi vil så gerne have lidt flere abonnenter. Hjælp os derfor gerne med at få kendskabet til hjemmesiden spredt og gerne flere til at abonnere på vores nyhedsbrev. Er du på Facebook, så “Like us…”

God Jul til jer alle
Redaktionen

 

 

 

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på