Søndags cafe’ med John og Ellinor Rosenfeldt

rosenfeldtSøndag d. 10/11 kl 15.00 er der mulighed for at spendere eftermiddagen i dejligt og musikalsk selskab, med John & Ellinor Rosenfeldt.

De gæster V.Hæsinge Forsamlingshus hvor der bliver eftermiddags cafe´eller Søndagsmatine´ om man vil. Det bliver en eftermiddag med hygge, sterinlys og nærvær akkompagneret af Ellinors smukke stemme.

John & Ellinor-som er Far og datter- har optrådt sammen efterhånden en del år, og spiller forskellige genrer. De har bl.a andet deltaget i DR´s program “Talent 2008”

John er kendt for hans country/western inspirerede musik og med en stor forkærlighed til John Denver. Sammen med Ellinor stemme som er med stor klang giver det en hel speciel oplevelse, som går lige i hjertet. Entre´prisen for dene eftermiddag er 50.-kr pr.person og der er mulighed for at købe kaffe & kage, samt andre drikkevarer.

Hvis du vil være sikker på at få en plads, kan du reservere din plads på tlf: 2825 7468 (også gerne via sms) men der kan også købes i døren.

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på