Skal du med til SyrenDage

Syrenerne er sprunget ud og fredag og lørdag holder vi i lokalområdet (og på Sydfyn) SyrenDage. Det hele sker under Syrenland.dk som vores fælles Udviklingsråd står bag.

Vi har netop – sammen med Visit Faaborg m.fl – udgivet en smuk folder med 10 forslag til syrenture i området. De kan opleves til fods, på cykel eller i bil. Folderne kan gratis hentes i Brugsen i Vester Hæsinge.

Og så skal du vel med til et eller flere af vores spændende syren-arrangementer på fredag eller lørdag? Der er noget for alle, yngre, som ældre – og det meste er ganske gratis. Se programmet her og følg med på syrenland.dk:

Program

19. maj, kl. 19.00:
På Cykel gennem Syrenland

Smuk guidet cykeltur med Lilly Møller. Start ved Brugsen i Vester Hæsinge.
Slut i Ny Stenderup.
Gratis.

20. maj, kl. 10.00:
Vandretur i Syrenland

Tag med Marie Kallehauge på tur i det Sydfynske syrenlandskab. Turen starter fra bålhytten på Horseballevej 7, Ny Stenderup, 5672 Broby.
Gratis.

20. maj, kl. 10.00:
Syrenmøbler og planteskole
Vi inviterer indenfor i vores lille planteskole på Præstegården i Vester Hæsinge, hvor Eva Ladefoged fortæller om syrenerne og syrenmøbler.
Gratis.

20. maj, kl. 10.00 – 13.00:
Gå i køkkenet med syrenerne
Kom med i vores syren-køkken og vær med til selv at trylle de fin blomster om til kager, saft, kefir og meget mere. X-Huset, Vester Hæsinge.
50 kr.

20. maj, kl. 11.00:
Syren-koncert i det grønne
Kom og oplev Songwriters Corner. X-Huset i Vester Hæsinge.
Gratis adgang.

Samt salg af SyrenBogen og af øl/vand og grill-pølser.

 

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på