Openair i Bakkelandet

Kom til sommerkoncert i Bakkelandet

Lørdag den 15 Juni i Multihuset

Det er for ALLE!

Baren og kaffeboden åbner fra kl. 13:30

Og fra kl. 14:30 går musikken i gang.

Se hele program her med både lokale og udefra kommende kunstnerer 

Marissa M kommer og spiller kl. 15:30!

Spændende og moderne kunstner.

Hun skulle være helt fantastisk live – og er man til 80’er vibes, så skulle hendes musik gå lige i hjertet.

Citat:

MARISSA M

“Marissa M, en kommende stjerne i den moderne popverden, udgav sit længeventede debutalbum, I.M M., i 2023

I 2020 udgav Marissa M sin debutsingle “Humbled” og har siden forsynet sine lyttere med flere iørefaldende singler, som er blevet spillet på både danske og udenlandske radiostationer. Hendes sange omfavner et dybt personligt, lyrisk univers, der giver lytteren et glimt

bag sit livs slør. Med påvirkninger fra 80’ernes dominerende figurer som Eurythmics, Roxette m.m., skaber hun et moderne tilbageslag til den tabte æra af den ubeskrivelige 80’erlyd. Marissa M flyder mellem blød pop og et up-tempo beat og kombinerer sin klassiske stemme med moderne musik for at skabe noget helt særligt.

Med hendes sange, der omfatter alt fra rejsen mod at finde sig selv, følelsen af ydmygelse for noget man har sagt eller gjort til tomme løfter, skaber hun en intim forbindelse med lytterne igennem sine dybe kompositioner, hvilket gør hendes sange relaterbare for alle.

Samlet, har hendes sange nået over 200.000 afspilninger på Spotify og har haft lige så solid succes med at blive spillet på danske og udenlandske radiostationer. Marissa M er ligeledes blevet bakket op af respekterede musikblogs såsom Nordic Music Central og MUUV sammen med omtalelser i landskrydsende aviser som Flensborg Avis.”

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på