Nyt navn og en fælles identitet

Vores “nye” egn 

Dette billedede ser nok ikke bekendt ud…

Men vi lover det bliver et billede I kommer til at se igen, og igen, og igen…. forbi…

Vi skifter navn

Nyt Lokalråd, ny strategi, samme lokalområde. Lokalrådet arbejder for udvikling i vores fire landsbyer og konkret arbejder vi bl.a. med bedre trafikale forhold, vandrestier og øget bosætning.

Vi tror på, at det kræver en stærkere fælles identitet for vores område, med andre ord en skarp profil og et mere “mundret” navn.

Derfor er tiden inde…til nyt fælles navn: Bakkelandet Fyn.

Bakkelandet signalerer vores fælles natur og er en vigtig del af vores identitet. Det handler om miljø, oplevelser, frihed og frisk luft – blandt meget andet. Alt sammen noget vi har så rigeligt af, her for foden af Svanninge Bakker og Bjerge – og vi deler det gerne med hinanden, besøgende og nye indbyggere.

I forbindelse med det nye navn har vi fået udarbejdet et enkelt men også markant logo af grafiker Christian Streich. De fire bakker – én for hver landsby – i en klar og let aflæselig streg.

Indrømmet! Det er et markant navneskifte. Væk fra “Lokalrådet for Ny og Gl. Stenderup, Sandholts Lyndelse og Vester Hæsinge” til Bakkelandets Lokalråd. Men vi er sikre på det er vejen at gå og vi håber alle i vores område – med tiden – vil tage det til sig.

Vi skifter gradvis navn og logo på hjemmesiden (vesterhaesinge.dk), på “3. Halvleg” og vores sociale medier.

Vi er stadig i gang med at lave den sidste finish på vores logo – også i forhold til input der kom fra seneste generalforsamling. Så der kan forekomme lidt ændringer.

Og så har vi glædet os til at kunne skrive…

Med venlig hilsen
Bakkelandets Lokalråd

 

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på