Nyt fra Udviklingsrådet – Lukningen af Vester Hæsinge Brugs

Vester Hæsinge-egnens Udviklingsråd (Lokalrådet) har i de seneste uger fulgt med i udviklingen og taget aktivt del i forskellige initiativer for at støtte en aktiv udvikling for Vester Hæsinge Brugs.

Det er desværre ikke lykkedes Brugsens bestyrelse at finde en holdbar løsning for Brugsens fremtidige drift og vi må erkende, at slaget er tabt.

Vi kan gøre os mange spekulationer om, hvorvidt vi kunne have gjort mere, men faktum er, at vi som lokalområde ikke har formået at lægge så meget handel i Brugsen, at driften kunne sikres.

Nu er det så slut og før vi ser os om, skal vi til at tilegne os andre indkøbsvaner. Vi har mange gode muligheder tæt på lokalområdet.

Helt lokalt har vi Vester Hæsinge Slagterforretning, Sinai Landmejeri, Gårdbutikken Trekløver – Husk at bruge dem…
… og i vores naboområder købmandsforretningerne i Brobyværk og Håstrup og Broby Blomstercenter hvor resten af dagligvarerne kan købes.

Vi er mange der stadig går med et stille håb om, at der findes en løsning for den fremtidige drift af benzinanlægget.
Det kunne være en OK-løsning, da denne bidrager med et pænt stort beløb til lokalområdet – men andre løsninger er også mulige.

Venlig hilsen

Hans Christian Balle
næstformand i Vester Hæsinge-egnens Udviklingsråd

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på