Musikalsk venskabsmøde i Vester Hæsinge Kirke.

Musikalsk venskabsmøde i Vester Hæsinge Kirke
Lørdag den 29. april kl. 15.00.
Soularon er grundlagt i 2019 af ægteparret Irit og Rami Barber, der også dirigerer de 15 sangere.
Det blandede kammerkor kommer fra hele Israel i mødet omkring den fælles kærlighed til israelsk, jødisk og hebræisk folkemusik og sangene hentes fra det traditionelle repertoire fra de sidste tre århundreder. Koncerten i V. Hæsinge Kirke bliver den første af en række, som koret synger i Danmark og Tyskland på korrejsen, der også går til Århus, Frøstrup, Flensborg og Frederiksstad.
Ved koncerten i V. Hæsinge Kirke medbringer Soularon egen pianist og suppleres af Rikke Barsøe Florens på tværfløjte og Bente Stenger på klarinet. Herudover medvirker Bakkelandets kor under ledelse af Lisa Balle. Mødet med lokale sangere og musikere er netop en vigtig del af Soularons sigte med at tage på rejse – musikkens sprog er det perfekte sprog at tale sammen og mødes omkring.

Gratis entré. Alle er velkommen. Menighedsrådet

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på