MUTOPIA Arkitekter, Colliers International og antropolog og kunstner Mikael Eriksen glæder sig til samarbejdet om det nye X-Hus i Vester Hæsinge

MUTOPIA Arkitekter, Colliers International og antropolog og kunstner Mikael Eriksen glæder sig til samarbejdet om det nye X-Hus i Vester Hæsinge

MUTOPIA Arkitekter, Colliers International og antropolog og kunstner Mikael Eriksen har alle en lang række erfaringer, som tilsammen dækker hele spektret fra brugerinddragende processer til beskrivelse af funktioner, innovativt design, færdigt byggeri, og over til drift, forretningsmodeller, kultur og iværksætteri.

Team’et råder over en solid fælles reference- og forståelsesramme, der med udgangspunkt i hver enkelts specialkompetencer og fagfelter, skaber et fagligt kompetent , kreativt, og sammentømret hold.

MUTOPIA Arkitekter:

MUTOPIA Arkitekter udvikler bygninger og byrum, der skaber rammer for nye interaktionsformer mellem arkitektur og brugere, for at fremme et dialog-baseret bæredygtigt byliv.

Et stort fokus i vores arbejde er at indbygge slutbrugernes behov i projekternes indledende faser, for at skabe bæredygtige byrum og bygninger som aktiverer og motiverer til fællesskaber og nye brugs- og bevægelsesformer.

MUTOPIA har stor erfaring med gennemførelsen af byggerier indenfor kultur- og sportsprogrammer, revitalisering af bolig- og erhvervsområder, samt byudvikling- og landskabsarkitektur..

 

 

Colliers International Danmark:

Er en dansk erhvervsmæglervirksomhed med speciale i vurdering, udlejning og salg af bruger- og investeringsejendomme. Vi beskæftiger os udelukkende med erhvervsrelateret ejendomsrådgivning, og er specialister inden for retail, industri & logistik, kontor samt investeringsejendomme.

 

Vi tilbyder rådgivning til lejere, købere og developere, og vi har erfaring med byudvikling og transformation af erhvervslokaler til andre formål. Vi har også stor erfaring med at arbejde med lukkede folkeskoler og kender til både mulighederne og puklerne i skolernes videre vej.

 

MIKAEL HALLSTRØM ERIKSEN, antropolog og billedkunstner:

Er antropolog med skarpe analytiske evner og en dybtgående viden om kulturteori og

kvalitative, samfundsvidenskabelige metoder. Mikaels faglige styrke er at identificere og analysere

sammenhænge og implicite betydninger i hverdagens sociale processer – og at kommunikere

disse i en ligefrem og engageret form. Mikael Eriksen har 10 års erfaring som selvstændig billedkunstner og kulturel igangsætter, og har en omfattende erfaring med kreative processer, projektstyring, fundraising og PR.