Kunst-udflugt til Turup/Gamtofte kirker og Clay-museet.

Onsdag den 1. sept. Bus fra X-huset i V. Hæsinge kl. 12.00, hjemkomst ca. kl. 18.00. Pris kr. 100,- pr. pers. (helst i kontanter) inkl. bustur/guide, kaffe/te/kage på Clay- museet i Middelfart. Tilmelding senest tirsdag 24. august til Ellen Pedersen tlf: 62631706.
I Turup vises og fortælles om Maja Lisa Engelhardts smukke alterbillede, som viser den opstandne Kristus. Kunstneren har også farvesat kirkens bænke og øvrige træværk.


I Gamtofte Kirke vises Peter Brandes tre mosaikvinduer udført i tre forskellige motiver med stærke grundfarver. Engelhardt har farvesat kirken, hvor der også er et bronzekrucifiks udført af P. Brandes´.

P. Brandes er især kendt for sine kæmpekrukker bla. Sevilla-krukken på 4,68 m, som i dag står ved Clay-museet i Middelfart. Turen slutter på museet, som har et enestående specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. På museet serveres kaffe/te/kage.
Se den fulde omtale af turen på www.vesterhaesingekirke.dk og i Kirkebladet august – november 2021, som udkommer om få dage.
Alle er velkommen.
Menighedsrådet i V. Hæsinge og Sh. Lyndelse

Redaktør: Bent Hansen

Bent er tidligere brugsuddeler og har et stort kendskab til Vester Hæsinge og lokalområdet. Det har vi bl.a. glæde af i forbindelse med nyheder og kalender på hjemmesiden, hvor Bent specielt bidrager med nyt fra kirken, menighedsrådet og Madklubben.

Del på