Homestay Vester Hæsinge – Heartland 2024

Kære alle i Vester Hæsinge! Vil du være med til at give vores by et løft?

Se en flot video her, fra sidste år da Vantinge var vært – og fik flot omtale

Fra d. 13 til 16 juni søger vi lokale værter for gæster på Heartland Festival 2024. Og det kræver faktisk ikke så meget – bare din gæstfrihed og en smule plads derhjemme.

Har du et opredt gæsteværelse med adgang til bad og toilet, eller måske en shelter i haven? Så har du alt, hvad der skal til! Din gæstfrihed vil ikke kun give vores besøgende overnatning men også styrke fællesskabet her i byen. Overskuddet for overnatningerne går til fælles lokale projekter.

Kontakt os senest den 1. april, hvis du vil stille et værelse til rådighed.

Morgenmaden sørger vi for i fællesskab, og det foregår i X-huset. Her har vi brug for hjælp til praktiske ting som at bage boller, dække bord, rydde af m.m. Det kan også være, at nogle af jer har lyst til at hjælpe med at fragte gæsterne frem og tilbage til festivalen.

 

Initiativet er en oplagt mulighed for, at vi kan samles om en fælles opgave i lokalområdet og få nogle rigtig gode oplevelser sammen. F.eks. tænker vi, at alle, der bidrager, er med til at spise morgenmad med vores gæster, hvor vi kan udveksle historier og skabe nye venskaber.

 

Vi håber, du har lyst til at være med til dette arrangement, der vil styrke fællesskabet, sætte vores by på landkortet og skabe økonomi til glæde for det lokale liv.

 

Kontakt os for at få mere information – vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Venlig hilsen,

Homestay Vester Hæsinge

 

Maria Sparvath Johansen
sparvathjohansen@hotmail.com

Karen Møller
palleshave10@gmail.com

Eva Ladefoged
evl@km.dk

 

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på