Foredrag med Lars Fomsgaard

Lær at styre dine tanker og følelser

Den måde vi tænker på, kan betyde, at vi får en dårlig følelse. Hvis du skal til eksamen i morgen og bliver nervøs, så er det ikke eksamen, der gør dig nervøs, men det du TÆNKER om eksamen.

Hvis du får det dårligt, når du tænker på en ubehagelig oplevelse, du oplevede for en uge siden, så er det ikke oplevelsen der gør, at du får det dårligt, men det du TÆNKER om oplevelsen. Hvis du tænker: “Det kan jeg ikke finde ud af”, så får du ret.
Ved foredraget får du teknikker til at kunne styre dine tanker, så du ikke tænker dig til en dårlig følelse.

I X-Huset

Mandag den 7. marts 2022 kl. 19.00

Læs mere her og bestil billet

Foredragsholder

Lars Fomsgaard (f. 1959) er selvstændig hjerneforsker, hypnotisør, mentaltræner, coach, forfatter og foredragsholder. Lars har siden 1977 praktiseret amygdala-terapi, en teknik til at forstå og forvandle følelser, som man selv finder uhensigtsmæssige.

Denne viden, der blandt bygger på hjerneforskning, neuropsykologi og neuropædagogik, bliver nu offentlig tilgængelig via bøger og foredrag. Den avancerede forskning og viden er omsat til ”menneskesprog”, hvilket betyder, at alle uden forkundskaber vil kunne forstå det og få glæde af det. Målet er ikke at ændre verden, men at hjælpe, give viden og redskaber til de personer, som selv ønsker at forstå og fjerne uhensigtsmæssige følelser og reaktioner i deres liv.

Lars Fomsgaard (f. 1959) er selvstændig hjerneforsker, hypnotisør, mental træner, coach, forfatter, og foredragsholder. Lars har siden 1977 praktiseret Amygdala-terapi; en teknik til at forstå og forvandle følelser, som man selv finder, er uhensigtsmæssige

Lars Fomsgaard har i mange år undervist og holdt foredrag, både for børn, unge, voksne, virksomheder og ledere. Han har nu valgt at fokusere foredragene på:

 

  • Lær at styre dine tanker og følelser
  • at FORSTÅ og FORVANDLE uhensigtsmæssige FØLELSER
  • undgå ANGST og DEPRESSION,
  • bliv fri for STRESS
  • KONFLIKT og KONFLIKTHÅNDTERING

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på