Det Nye X-Hus med indgang, trappe til ophold mv.

Det Nye X-Hus med indgang, trappe til ophold mv.

Så kan vi offentliggøre endnu en fantastisk nyhed – ikke mindst til glæde for borgerne i Vester Hæsinge, Sh. Lyndelse, Ny og Gammel Stenderup… og også jer i Horseballe.

Realdania støtter Det Nye X-Hus med næsten 2 mio.kr.

Vil du læse mere, så kan du hente hele pressemeddelelsen HER 

For godt et år siden kunne vi fortælle om de 3 mio.kr. fra Lokale og Anlæsgsfonden, og vi har efterfølgende fået bevilget kr. 200.000 fra KEN-fonden. Lægger man dette sammen med økonomisk støtte fra Faaborg Midtfyn Kommune, X-Husets egne midler, og støtte fra X-Husets Erhvervsklub og X-Husets Venner, så var vi oppe på at at have indsamlet næsten 6 mio.kr.

Det Nye X-Hus set fra bagsiden, med nye terrasser mv.

Det Nye X-Hus set fra bagsiden, med nye terrasser mv.

X-Husets ledelse har i gennem længere tid arbejdet målrettet med at skaffe de sidste 2 mio.kr. for at kunne realisere det fulde projekt til 8 mio.kr. Så med støtten fra Realdania kan vi nu gå i gang med at realisere projektet.

Det Nye X-Hus – Landsbyens dagligstue – er et projekt, hvor vi (lokalområdet) omdanner den ene halvdel af den tidligere skole i Vester Hæsinge til et moderne, udviklende og ikke mindst inkluderende medborger- og aktivitetshus.

I den anden ende af den tidligere skole, er Faaborg Midtfyn Kommunes Børne- og Ungerådgivning lige om lidt klar med MDvuns-huset. I MDvuns-huset, vil kommunen samle en stor del af det forebyggende arbejde over for børn, unge og familier, der har det svært.

Opfordring – Kig forbi X-Husets Facebook-side – www.facebook.com/xhuset , og ”Synes godt om” siden, så bliver vi så glade – og du vil samtidigt blive løbende opdateret om projektet og aktiviteter i X-Huset.

Invitation til alle

Den 16. april kl. 19.00 var det meningen at X-Husets forårs-repræsentantskabmøde skulle starte… Det har vi valgt at udskyde til kl. 20.00, og i stedet starte kl. 19.00 med at fejre denne milepæl i projektet med et glas champagne, sammen med alle der vil fejre det med os  – Vi håber du kigger forbi

Med venlig hilsen
X-Huset

Laurits Knudsen, formand

Jørgen Brink, Næstformand/projektleder