Benzinselskab vælger at åbne i Vester Hæsinge

Benzinselskabet Go’on åbner til marts benzintank i Vester Hæsinge. Dermed er der igen mulighed for at købe brændstof i lokalområdet, hvor der ellers kan være langt til tanken.

Nyheden blev afsløret da VHE Invest ApS inviterede indenfor i den tidligere Brugsbygning i Vester Hæsinge den 10/2 2018.
Dermed er VHE Invest kommet et væsentligt skridt i bestræbelserne på at etablere attraktive indkøbsmuligheder til borgerne i området. Det blev fejret med flag i byen, champagne, kolde øl og grill-pølser til de mange fremmødte. Ja, aldrig (som i aldrig) har der været så mange borgere i butikken – det vidner om en fortsat kæmpeopbakning til planerne om en ny butik i byen. Skønt!

Det blev samtidig afsløret, at der arbejdes på at etablere en dagligvarerforretning eller superkiosk mv i den tidligere Brugs. Bestyrelsen i VHE Invest ApS arbejder med forskellige muligheder og håber, at kunne informere nærmere om det i foråret.

Vores benzintank 
Aftalen med Go’on om at drive benzintanken fremover, betyder at VHE Invest ApS modtager et beløb for hver liter solgt brændstof. En stor del af disse penge kommer hele Lokalområdet tilgode. Det betyder, at der er flere gode grunde til at tanke lokalt på den nye tank. Dels får du billigt brændstof og dels støtter du den fortsatte udvikling i vores lokalområde.

På Vores nye tank kommer du til at kunne betale med alle gængse betalingskort samt med et Go’on benzinkort, hvis du ønsker det. Du kan læse mere om Go’on, se hvor de ellers har tankanlæg samt evt. ansøge om et benzin-kort på deres hjemmeside her…

 

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på