Kære alle
Jeg er desværre nødt til at stoppe som korleder i vores nyopstartede kor og vil gerne sige, tusind tak for den opbakning, der har været til koret. Jeg er meget ked af at måtte stoppe og ville meget gerne have fortsat. Årsagen skyldes, at jeg har fået en fast stilling som lærer samtidig med, at jeg skal læse en meritlæreruddannelse ved siden af. Det kommer til at kræve meget af min tid og med en lille familie ved siden, bliver det svært at få det hele til at hænge sammen. Jeg håber, I får mulighed for at synge i en eller anden konstellation og ønsker jer alt det bedste herfra.
Mange hilsner Simon
Vi ønsker Simon god vind i sit nye arbejde. Når han har fundet sine ben i jobbet og fået lidt luft i kalenderen, håber vi at se ham som kirkesangervikar i vore kirker. Foreløbigt optræder han på klaver og vokal sammen med Ane Gregersen, vokal, til Tro og Toner i Sandholts Lyndelse kirke 12. november kl. 17.18.
Menighedsrådet