Ny uddeler-vikar i Brugsen

Brugsen har ansat den 29-arige Mette Schwartz som ny uddeler-vikar i stedet for Marlene, der på barsel indtil maj måned 2017.

Brugsens har indtil nu haft ansat Diana Raun som uddeler-vikar. Diana, har gjort en kæmpeindsats i Brugsen siden hun startede i foråret. Hun har dog gennem et stykke tid ønsket at finde en afløser, således hun ikke skulle fungere som uddelervikar men istedet kunne bruge mere tid i butikken og mindre på kontoret.

Derfor har bestyrelsen i samarbejde med Diana arbejdet på at ansætte en ny uddeler-vikar. På den baggrund kan bestyrelsen derfor med glæde meddele, at vi har ansat Mette Schwartz som ny uddeler-vikar fra 1. januar 2017.

Mette har igennem mange år arbejdet i bl.a. Alta/Kiwi, og har fungeret som souschef, ansvarlig for grønt mv. Mette, der er 29 år og bor i Ny Stenderup, vil være kendt af mange i lokalområdet. Når Mette er kommet rigtig igang vil vi invitere til en hilse-på-reception i januar for alle kunder og forretningsforbindelser.

Bestyrelsen glæder sig til at byde Mette velkommen i butikken og vi er sikre på, at alle vores kunder vil tage godt imod hende, når I møder hende i butikken.

Venlig hilsen
Bestyrelsen for Lokal Brugsen Vester Hæsinge

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på