NY KUNST I X-HUSET

I morgen, tirsdag den 30. oktober vil X-Husets Dagligstue igen få ny kunst på væggene. Vi er glade for at byde velkommen til

Anette Mathiesen fra Fjællebroen

Anette får selv ordet her:

Det at male har været en del af mit liv stort set altid. Jeg maler olie, akryl, akvarel og pastelkridt.

Igennem årene har jeg udstillet flere steder – på skoler, rådhuse, sygehuse, gallerier, kunstforeninger, og jeg har lavet flere forsider til fagblade.

Jeg har gået på Kunstskolen i Svendborg og har modtaget undervisning fra forskellige kunstnere. Desuden er jeg medlem af kunstnergruppen Pakhuset og gruppen “Kunstnertræf i Fåborg”.

Jeg bor midt i den smukke sydfynske natur i Fjællebroen, tæt på vandet, hvilket mine billeder også afspejler. Havets skiftende udtryk, farve og stemning er en stadig kilde til inspiration, og jeg foretrækker at stå og male i det fri.

Anettes malerier vil pryde væggene i november og december, og vi håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi og nyde synet.

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at sige tusind tak til Birthe Banke, som har glædet os med sine malerier i september og oktober. Vi håber på at få fornøjelsen igen en anden gang.

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på