Et godt tilbud til alle børnefamilier

gymfamily4

Familien har stor betydning for børns livsstil. Jo sundere og mere aktivt forældrene lever, jo større chance er der for at overføre de gode vaner til børnene. Det gør vi nu noget ved i Broby IF, hvor vi med nyt tilbud “GymFamily” gerne vil det gøre det lidt sjovere og motiverende at dyrke motion sammen i familien.

Derfor kan du og din familie prøve GymFamily den 4. oktober 2015,
kl. 10.00 – 12.00 i Brobyværkhallen

Tilmelding er ikke nødvendig. I løbet af prøvetimen får I en smagsprøve på GymFamily-træningen, hvor fokus er på, at både voksne og børn skal have noget ud af træningen.
Så på med træningstøjet og afsted med jer til en frisk omgang sjov motion.
Prøvetimen koster kun 20 kr. pr. voksen og er for alle familier med børn.

Vi har flere forskellige tilbud alt efter alder:

GymFamily Baby er træning for de 3 md.–1- årige og deres forældre. Vær aktiv sammen med din baby og stimuler dit barns motoriske udvikling, mens du får styrket dine muskler og får sved på panden.

GymFamily Toddler er træning for de 1-3-åriger og deres forældre. Her er fuld fart på både børn og voksne på redskabsbaner og i forskellige øvelser f.eks. rotation, balance og krydsbevægelser.

GymFamily Active er træning for de 3-8-årige og deres forældre. Det er leg med udfordring for både forældre og børn. Her er rig mulighed for at få pulsen op sammen med dit barn med øvelser fra sjipning, redskabsaktiviteter og enkelte dansekoreografier.

GymFamily Bootcamp er for de 8-15-årige og deres modige forældre. Benhård CrossFit træning, der får sveden til at springe. Det er enkel, rå og benhård træning af kredsløb og muskelstyrke. Der er lagt op til en forældreudfordring.

GymFamily træningen er udviklet af Danmarks Gymnastik Forbund med støtte fra Nordea-fonden. Træningskonceptet fokuserer på at fremme familiegymnastikken, så den sikrer træningsudbytte for både voksne og børn.

Flere oplysninger: Ann, brobyiok@gmail.com eller Hanne, duus@smilepost.dk

Skærmbillede 2015-09-25 kl. 09.12.33

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på