Brugsens Nyhedsbrev – uge 49

Nyhedsbrev uge 49

LokalBrugsenNyhedsbrev_Top

Ugens historie:

Kære alle læsere.

Først en stor tak for talstærkt fremmøde til VILD MED SANS.
Dejlig stemning, og gode snakke. Christian Lønnestad løb med juice presseren, vi håber den får glade dage hos dens nye brugere.

Vi har været så heldige at Broby Blomster center, nu levere friske buketter og andet. Du kan også bestille din buket i brugsen, så leveres den her. Hør nærmere i kassen.

Igen i år vil der i brugsen, være jul for børnene i byen og omegn. Dette års kalender vil gå ud på, at vores børn kan aflevere en juletegning i kassen (en om dagen) og så få lidt godt herfra. Min mand og jeg vil så i løbet af december, lave en kollages af alle tegningerne. Vi vil så have en stor, håber vi, juletegning D. 24-12. Som vi alle kan nyde, smile, grine og kommer i lidt mere stemning ved. Vi starter nu på mandag D. 1-12 så fat alt der kan tegnes på, det være sig pap, papir, servietter, mors pudseklud, eller fars sure sokker. Alt bliver modtaget.

Til orientering i din kalender, vil vi afholde en vinsmagning, med mund godt, D. 30-1-15.
Der kommer yderligere info, men biletter vil kunne købes i brugsen start Januar.

Husk vores fiske ordning…den har en rigtig “fedt” sammensætning, og køre stadig hver anden torsdag…

 

Hvad sker der:

Husk Fredags cafe, fredag D 5-12. Jule mund godt og smil, små snakke og måske en lille tår…vil være at finde i din lokale butik.

Nyhedsbrevets redaktør: Gitte Vilmand

Gitte vil meget gerne høre din historie med og om din oplevelse, af vores lokal brugs. Både godt og skidt, ønsker og håb, om og for vores lokale brugs, er velkommen. Gitte træffes på tlf: 2622 6176 tir-tors, mellem 10-11. Håber du lader høre fra dig.

Redaktør: Dina Hedegaard

Dina er formand for Bakkelandets Lokalråd. Og godt nok stammer hun fra Faldsled, men har alligevel valgt Vester Hæsinge med hjerte og sjæl.

Del på