Brugsen: Så er vi der, lånet er i hus!

LaanBrugsen150315TUSINDE TAK
til jer alle, der har valgt at støtte Brugsen med et beløb i de seneste uger. Vi er nu i dag den 15/3 2015 landet på de 150.000 kr. som Brugsen skal stille som sikkerhed overfor COOP.

Rigtig, rigtig mange – borgere, foreninger og erhvervsdrivende – har bakket op om Brugsen og lånt os et beløb. Det varmer med den brede opbakning og det er med til at sikre, at vi fortsat kan drive dagligvarerforretning i Vester Hæsinge. Beløbet står nu på en spærret konto hos Nordea som garanti overfor COOP og frigives, når forretningen har oplevet en fortsat positiv vækst, formentlig inden for de næste par år.

Tak til jer alle
på vegne af bestyrelse og personale i
Brugsen i Vester Hæsinge
Ole Worregård

P.S. Og så er det i morgen at vores nye uddeler, Marlene Aagaard, i øvrigt starter. Du er så velkommen til at komme forbi og ellers holder vi reception på fredag den 20/3 kl. 16.00 i butikken.

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på