BREAKING NEWS: Ny uddeler ansat i Brugsen

MarleneAagaard

Brugsen i Vester Hæsinge har ansat Marlene Aagaard (26), som ny uddeler. Marlene kommer fra en stilling som souschef fra SuperBrugsen i Kværndrup og har tidligere været salgsleder i SuperBrugsen i Rudkøbing. 

– Med valget af Marlene har vi fået en meget kompetent uddeler, der trods sin unge alder allerede har solid erfaring som Købmand, siger Ole Worregård, formand for bestyrelsen.

– Marlene har den baggrund, der skal til for at udnytte butikkens potentiale, herunder ikke  mindst få flere kunder i butikken og øge indtjeningen.

Marlene har gennem et stykke tid haft et godt øje til Brugsen i Vester Hæsinge og har bl.a. stået for relanceringen af Frugt & Grønt-afdelingen for to uger siden.

– Jeg ser nogle spændende muligheder i butikken. Det er en lys og dejlig butik, som jeg sammen med personalet helt sikkert kan få endnu mere ud af, siger Marlene Aagaard, der ikke lægger skjul på, at der er udfordringer på vejen:

– Men det er netop det, der gør det interessant at tage fat og det kribler i fingrene for at komme igang.
Marlene starter allerede den 16. marts i butikken på fuld tid, og den 20 marts er der reception i Brugsen. Marlene bor i øvrigt sammen med sin familie i Agedrup.

Redaktør: Ole Worregård

Ole bor med sin familie i Sandholts Lyndelse, er redaktør på hjemmesiden samt passer "maskinrummet". I øjeblikket er han desuden bestyrelsemedlem i Bakkelandets Lokalråd, tovholder på Syrenland.dk og så brygger han efter sigende noget hæderligt håndbrygget øl i Det Blå Bryghus!

Del på